Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, klik hier.

De impact van vzw's verhogen
door de inzet van technologie
Nieuws - Mei 2019

Deze maand opnieuw een bedrijf dat we hebben kunnen overtuigen om hun wereldvermaard product met de nonprofits te delen: Asana. We herinneren de organisaties die grotere hoeveelheden bestellen graag dat eind juni nadert voor donateurs die bestel-cycli hanteren.

Kan u ook niet altijd volgen met al die nieuwe technologieën om niet te spreken over al die producten in de SOCIALware catalogus? Laat ons weten welk soort opleidingen uw voorkeur geniet en we proberen daar iets aan te doen. Ondertussen hebben we uw inbreng niet afgewacht om de opleidingen Digitale Marketing in het Google Digitaal Atelier te herprogrammeren. 


Product zoom

NIEUW !
Asana : Om het werk in uw nonprofit beter te managen


Asana is een web- en mobiele applicatie die is ontworpen om teams te helpen bij het organiseren, volgen en beheren van hun werk. Klinkt als muziek in de oren, niet?

Het wordt nog beter. Het product is een van de meest erkende 'Collaborative Work Management Tools' (CWM) en wordt door Forrester, een onafhankelijk marktonderzoeksbureau, beter bevonden dan de bij ons gekende Monday.com of Microsoft Project.

Met de Asana Premium of Business versie kunt u projecten transparant beheren en de voortgang volgen. Beschikbare sjablonen maken het ook eenvoudig om projecten en taken te structureren.

Voordeel voor vzw's?
Als uw organisatie in aanmerking komt, kunt u profiteren van 50% korting op een jaarlijks hernieuwbaar abonnement op Asana Premium of Asana Business voor een team van maximaal 1000 personen, tegen de huidige Asana-tarieven, momenteel 50% op
9,99€ (Premium) of op 19,99€ (Business) per maand.

Hoe bestellen?
Eerst selecteert u deze aanbieding in de catalogus van SOCIALware. U betaalt de administratieve kost aan Socialware van 67 € excl. BTW. Hiermee krijgt u toegang tot het speciale nonprofit tarief waarbij u Asana rechtstreeks betaalt voor het door u gekozen abonnement.

Nog niet helemaal overtuigd? Het is mogelijk om een gratis versie op de Asana-website uit te proberen voordat u besluit om gebruik te maken van de korting voor verenigingen.

>> Het Asana discount programma 
>> Artikel van TechSoup over Asana en het selecteren van een CWM tool (in het engels)

Hardware

Binnenkort ... meer refurbished materiaal

Met nieuwe partners in het vooruitzicht kunt u binnenkort kiezen uit een breder scala aan refurbished (opgeknapte) PCs, laptops en dergelijke aan speciale voorwaarden.

We zouden u in de komende weken meer moeten kunnen vertellen. Volg ons om op de hoogte te blijven!


Bestellingen grotere aantallen

Het einde van de Adobe, Cisco en Symantec bestel-cyclus komt eraan

Het fiscale jaar van Techsoup nadert zijn einde, wat betekent dat vanaf 1 juli de teller voor uw donaties van Adobe, Cisco, Symantec-donaties waarvoor u in aanmerking komt op nul zullen worden gezet.

Als u anticipeert op noden die hoger zijn dan het jaarlijkse donatiequota, kunt u overwegen de rest van uw huidig quotum te gebruiken door vóór eind juni donaties aan te vragen.

>> Cisco quota
>> Symantec quota
>> Adobe quota


Onderzoek

Barometer van de verenigingen : Kwantitatief en kwalitatief onderzoek naar de financiële gezondheid van verenigingen

De verenigingen in ons land zijn over het algemeen iets minder pessimistisch over hun financiële situatie, maar ze zijn niet allemaal uit de gevarenzone, en vele werken met (zeer) beperkte financiële buffers. Overheidssubsidies – steeds vaker projectmatig - blijven veruit de belangrijkste inkomstenbron, al neemt het aandeel van commerciële inkomsten bij een deel van de verenigingen toe. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de Koning Boudewijnstichting.

>> De samenvatting en link om de studieresultaten te downloaden


Enquête

Opleidingen? Ja, maar in welk formaat?

Als we u op dit moment helpen IT-tools tegen aantrekkelijke voorwaarden aan te schaffen, hoe zit het dan met de training over deze producten en technologieën in het algemeen? Bent u geïnteresseerd? Bij SOCIALware denken we van wel, maar u? Wat zegt u ervan?

Help ons te begrijpen wat belangrijk is voor u door 4 korte meerkeuzevragen te beantwoorden. Met dank! :-)

>> Neem deel aan onze korte enquête


Opleiding

Donderdag 23 mei
Digitale marketing opleiding

Samen met Google en het aanbod van hun Digitale Workshop biedt SOCIALware verenigingen trainingsessies over digitale marketing.

We hebben niet gewacht op het antwoord op onze korte enquête hierboven om de trainingen bij Google opnieuw te starten. Na het succes van de vorige sessies hebben we de opleidingen opnieuw geprogrammeerd, met een enigszins aangepaste formule rekening houdend met de ontvangen feedback.

We zien je graag op donderdag 23 mei in de ochtend
in het Google Digitaal Atelier, BeCentral (naast het Centraal Station in Brussel)

Ditmaal op het programma:
- E-mailmarketing: hoe beter communiceren
Een introductie in zoekmachinemarketing: SEO & SEA

Deelname is gratis, maar registratie is verplicht!

  Ik wil de opleiding volgen


Wellicht is een andere collega in de organisatie geïnteresseerd in dit eerder marketing / communicatie gerelateerd aanbod. Stuur het zeker door! Met deze link (ook onderaan) kan hij/zij zich ook op de nieuwsbrief abonneren om op de hoogte te blijven van mogelijk andere aanbiedingen die er aankomen.
Meest gelezen artikels

Onze nieuwsbrief ontvangen
Schrijf je hier in als je nog niet geabonneerd bent op deze nieuwsbrief. 
Aarzel ook niet om het door te sturen aan iemand die op de hoogte wil worden gehouden van de nieuwste aanbiedingen of tips voor verenigingen.

   Inschrijven voor de nieuwsbrief

 FacebookTwitter Google
 

U krijgt deze informatie omdat u zich heeft geregistreerd op www.socialware.be
 
De vzw SOCIALware heeft als doel de verenigingen te helpen om hun sociale impact te verhogen dankzij technologie door ze een betaalbare toegang te geven tot software, hardware, IT hulpmiddelen en opleidingen - www.socialware.be