Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, klik hier.

De impact van vzw's verhogen
door de inzet van technologie
Nieuws - November 2018


Er is heel wat nieuws deze maand. Er volgt dan ook heel snel een tweede nieuwsbrief.

In deze editie mogen we jullie Workplace by Facebook voorstellen, die een gesloten versie is van de Facebook die velen goed kennen. We zijn ook heel vereerd met de actievoerders en verenigingen die Dono (by SOCIALware ;-) ) hebben gebruikt voor hun fondsenwerving en zo al meer dan 500.000€ hebben ingezameld. 

Tot slot mogen we jullie opnieuw uitnodigen voor een tweede datum voor de digitale media opleiding in het Google Digitaal Atelier en ook een tweede versie met andere onderwerpen twee weken later. 


Fondsenwerving
Half miljoen euro opgehaald met Dono "friend"raising

Dono, Het online 'friend-raising' platform van SOCIALware, haalde reeds een half miljoen giften op voor meer dan 200 goede doelen. En volgens experts zou deze manier van fondsenwerven, via actievoerders die hun eigen netwerk van vrienden, familie en collega's aanspreken, zou zijn volle expansie op het continent nog niet kennen.

Meer dan 800 actievoerders hebben zich ingezet voor de goede doelen en meer dan 9.000 giften passeerden via het platform. 
Daar worden we stil van!

>>  Neem een kijkje op Dono naar de populaire acties 


Product zoom
Workplace by Facebook

In 2016 lanceerde Facebook het samenwerkings- en communicatieplatform, Workplace, ontworpen een soort gesloten Facebook om teamwerk te optimaliseren.

Als je organisatie gevalideerd is bij SOCIALware, krijg je gratis toegang tot Workplace Premium die 3USD per maand waard is.

Case: Plan International gebruikt Workplace om hun teams geografisch verspreid in de wereld met elkaar te verbinden. Het laat hen toe om hiermee makkeliijk nieuwtjes, videos en foto's uit te wisselen.

Het verkrijgen van dit product aan speciale voorwaarden gebeurt rechstreeks met Facebook voor zover je uiteraard aan hun vooropgestelde voorwaarden  voldoet. 

>> Meer over Workplace Premium en hoe je het kan verkrijgen
>> 
Lees hoe Plan International Workplace gebruikt (in het engels)


Feedback
Symantec wil van je horen

Symantec wil graag feedback op hun CSR rapport (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) dat ze hebben opgesteld. Deel je gedachten hierover aan de hand van een vragenlijst van nog geen 5 min. en vul "SOCIALware" in op vraag 9.

Hiermee maak je kans om één van de drie verenigingen te zijn die $1,000 (of zo'n 875€) kan winnen voor zijn vereniging. 

>> Start met de vragenlijst


Opleidingen

Mis de digitale marketing trainingen bij Google niet!

Meer weten over online marketing en onderwerpen als sociale media, analytics en SEO? Dank je In het Google Digitaal Atelier in Brussel-Centraal terecht om hier meer over te leren. 

Samen met Google hebben we twee halve dagen ingepland speciaal voor non-profits. Deelname is gratis maar inschrijving is verplicht!

Vrijdag 30 november van 13u30 tot 17u05
- Een optimale website voor je bezoekers
- Marketing met de zoekmachine: SEO & SEA
- Analytics: de basis

Donderdag 13 december van 9u tot 12u35
- De vervolgstappen online: het kiezen van de juiste kanalen 
- Groei dankzij zoekmachineoptimalisatie (SEO)
- Meten is weten - gevorderden

>> Naar het volledige programma en het inschrijvingsformulier


Mogelijk is een andere collega uit de organisatie, die de marketing en communicatie van de organisatie verzorgd, geinteresseerd in dit niet-technologisch aanbod. Aarzel niet het door te sturen!

Met de link gaat hij/zij zich ook op de nieuwsbrief kunnen abonneren voor toekomstige aanbiedingen.Meest aangeklikte topics 

Onze nieuwsbrief ontvangen
Schrijf je hier in als je nog niet geabonneerd bent op deze nieuwsbrief. 
Aarzel ook niet om het door te sturen aan iemand die op de hoogte wil worden gehouden van de nieuwste aanbiedingen of tips voor verenigingen.

   Inschrijven voor de nieuwsbrief

 FacebookTwitter Google
 

U krijgt deze informatie omdat u zich heeft geregistreerd op www.socialware.be
 
De vzw SOCIALware heeft als doel de verenigingen te helpen om hun sociale impact te verhogen dankzij technologie:
  • door ze een betaalbare toegang te geven tot software, hardware, IT hulpmiddelen en opleidingen - www.socialware.be
  • door henzelf en hun sympathisanten toe te laten fondsenwervingsacties te lanceren, ze bekend te maken aan hun netwerk en veilig giften te innen via www.dono.be