Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, klik hier.

De impact van vzw's verhogen
door de inzet van technologie
Meest gevraagde producten

SOCIALware vzw biedt toegang tot de nonprofit programma’s van vele leveranciers.
Het is onze missie om jouw vzw toegang te verlenen tot de speciale nonprofit voorwaarden van die belangrijke IT spelers. Hoe meer er van het aanbod gebruik wordt gemaakt, hoe meer er bespaard kan worden door jouw vzw.

Gebruiken jullie alle beschikbare kortingen al optimaal? 
Hieronder een selectie van de meest populaire producten uit het aanbod in de categorieën:

Let wel
! Alle vernoemde aanbiedingen zijn enkel beschikbaar voor je organisatie indien je na validatie door ons team hiervoor in aanmerking komt. Voorwaarden zijn verschillend voor elke leverancier. 

Wil je weten voor welke programma's je in aanmerking komt? Log dan in op www.socialware.be/nl en klik rechtsboven op Account.Wellicht is een andere collega in de organisatie ook geïnteresseerd in dit aanbod. Stuur het meteen door! Met deze link gaan ze zich op de nieuwsbrief kunnen abonneren.


BUREAU APPLICATIES
Microsoft Office
Heb je de basis programma's van Microsoft nodig? 
Schaf voor je organisatie Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote en Publisher aan voor een admin fee van 26€ (ook voor Mac beschikbaar). Voor andere versies van Office die niet onder het donatie-aanbod vallen maar wel verkrijgbaar zijn, kijk dan even verder in onze catalogus.
 
>> Office versies in de catalogus

G-Suite voor nonprofits 

Binnen het Google for nonprofits programma wordt G-Suite gratis aangeboden. Het geeft toegang tot een reeks zakelijke tools, van Gmail tot Google Docs, die bijdragen tot efficiëntie en de samenwerking in en rond uw organisatie verbeteren.

>> G-Suite als onderdeel van het Google for nonprofits programa
>
> Compleet online leer-centrum van G-suite

SERVERS & APPLICATIES

Amazon Web Services cloudopslag
Voor een jaarlijkse admin fee van 158€ ontvang je jaarlijks een tegoed ter waarde van 2.000 USD die je kunt inzetten voor gebruikskosten van Amazon Web Services ( AWS) on-demand cloud diensten. 

>> Het AWS Credits Programma voor Non-profitorganisaties

Cloudservers zijn ook beschikbaar in het donatie-aanbod van Microsoft (Azure).

BOEKHOUDING

Exact & Elight boekhouding
Een goed overzicht houden over de inkomsten en uitgaven is voor elke verenigingen een must. 
Exact Online van het in de Benelux welgekende Exact is beschikbaar aan 15% korting. Voor verenigingen met enkel een kasboekhouding is Elight beschikbaar aan 20% korting.

Het Exact Online discountprogramma
Het Elight vzw discountprogramma

COMMUNICATIE

Zoom video-communicatie
Moderne zakelijke videocommunicatie, met een eenvoudig, betrouwbaar cloudplatform voor video- en audioconferenties, chatten en webinars. Zoom-conferenties zijn eenvoudig in te stellen, te beheren en om aan deel te nemen. Tot 500 deelnemers per video of 10.000 niet-sprekende deelnemers.

>> Het Zoom discountprogramma

Cleverreach mailing tool
Ontwerp en volg je communicatiecampagnes op en maak creatieve nieuwsbrieven of gepersonaliseerde emails dankzij CleverReach email marketing tool.

>> Het CleverReach donatieprogramma

Ads & YouTube voor nonprofits
Ad Grants 
Met een waarde van 10.000 US$ (of ongeveer 9350 euro) per maand aan adverteermogelijkheden via AdWords een groter publiek bewust maken van jullie missie, nieuwe mensen bereiken en meer steun mobiliseren.
YouTube 
voor nonprofits biedt YouTube hoogwaardige functionaliteiten en laat je toe om het beste te halen uit jullie YouTube kanaal

>> Het Google for nonprofits aanbod


Idloom evenement beheer
Creatie van een eventwebsite, beheer van registraties, verwerking van betalingen, automatische facturering, aanmaak van badges, opvolging, enz. met andere woorden een complete toolbox om een evenement vlot te organiseren met een top Belgisch product.

>> Het idloom donatieprogramma

DESIGN

Adobe voor grafisch ontwerp en document beheer
Adobe is een verzameling desktoptoepassingen voor creatief ontwerp, mobiele apps en services voor het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van grafische, video-, audio- en interactieve inhoud voor print, het web en mobiele apparaten.

Betaal vanaf 5€ admin fee om toegang te hebben tot voordelige lidmaatschapformules van Adobe.

>> Adobe voor non-profitorganisaties

Autodesk tekenprogramma
Autodesk helpt mensen een betere wereld te bedenken en te ontwerpen. Je kunt Autodesk-producten gebruiken voor het ontwerpen van gebouwen, infrastructuur, producten, amusement en nog veel meer.

Iedereen, van designers, ingenieurs en architecten tot digitale kunstenaars, studenten en hobbyisten, gebruikt Autodesk-software om creativiteit de ruimte te geven en belangrijke uitdagingen op te lossen.

>> Het Autodesk Cloud donatieprogramma

BEVEILIGING

Symantec (Norton), Bitdefender antivirus en Veritas
Norton Security van Symantec om zich te beschermen tegen virussen, spyware and andere malware is ideaal voor kleinere verenigingen die geen server gebruiken. Daarnaast zijn ook de Symantec Enterprise producten beschikbaar. Bitdefender is als een prima alternatief verkrijgbaar. Het past andere voorwaarden toe aan je organisatie om in aanmerking te komen. Ook Veritas biedt backup en dataherstel producten aan. Kijk en vergelijk wat het beste past voor jouw organisatie.

>> Het Symantec donatieprogramma
>> Het Bitdefender donatieprogramma
>> Het Veritas donatieprogramma
>> Alle antivirusproducten op een rijtje in de catalogus
Tutanota email encryptie

Tutanota versleutelt automatisch al je gegevens op je apparaat. Je mails en contactpersonen blijven privé.

>> Het Tutanota donatieprogramma


UITRUSTING / HARDWARE

IBM
IBM biedt non-profitorganisaties die aangesloten zijn bij SOCIALware korting op refurbished Apple producten zoals Macbooks, iPhones en iPads. 

>> Informatie over IBM refurbished hardware
Cisco
Verbind je organisatie met het Internet, sluit je toestellen aan op een draadloos netwerk met de Cisco apparatuur. De begunstigden van de donaties genieten van vijf jaar Cisco SMARTnet dienstverlening en ondersteuning zonder extra kosten.

>> Het Cisco donatieprogramma

Er worden nieuwe leveranciers van opgeknapte en nieuwe hardware verwacht.

FONDSENWERVING

Dono.be 'friend'raising
Met Dono, een eigen platform, wil SOCIALware vzw's een middel aanreiken om sympathisanten makkelijk fondsenwervingsacties te laten opzetten.

Friendraising of peer-to-peer fundraising is meer geschikt voor de kleinere acties voor specifieke projecten al dan niet in teamverband. No-cure-no-pay aanpak met een all-in 8% op reeds ontvangen giften. Fiscale aftrekbaarheid blijft ook behouden.

>>  www.dono.be
>> Alle info over het friendraising platform

ANDERE AANBIEDINGEN

Wat dacht je van Slack, Facebook en AirBnB? Benieuwd wat zij voor je organisatie kunnen betekenen? Vergeet die aanbiedingen ook niet te bekijken. 

>> Informatie over de 'Andere aanbieders'Binnenkort

Wat kunnen jullie van ons binnenkort nog verwachten?
We werken aan een nieuw en nóg uitgebreider aanbod. En zoeken voor jullie naar de beste manier om de juiste leverancier voor je IT-noden te vinden.
Stay tuned!Onze nieuwsbrief ontvangen
Schrijf je hier in als je nog niet geabonneerd bent op deze nieuwsbrief. 
Aarzel ook niet om het door te sturen aan iemand die op de hoogte wil worden gehouden van de nieuwste aanbiedingen of tips voor verenigingen.

 

U krijgt deze informatie omdat u zich heeft geregistreerd op www.socialware.be
 
De vzw SOCIALware heeft als doel de verenigingen te helpen om hun sociale impact te verhogen dankzij technologie:
  • door ze een betaalbare toegang te geven tot software, hardware, IT hulpmiddelen en opleidingen - www.socialware.be
  • door henzelf en hun sympathisanten toe te laten fondsenwervingsacties te lanceren, ze bekend te maken aan hun netwerk en veilig giften te innen via www.dono.be